Om os

Om os

Revisionsfirmaet Kim Jacobsen ApS er et lille revisionsfirma, som har mere end 30 års erfaring indenfor feltet. Min far Arne Jacobsen stiftede Revisionsfirmaet Arne Jacobsen Registreret Revisor ApS den 27. juni 1983 efter at have drevet firmaet som personlig ejet revisionsfirma siden midten af 1970’erne. Revisionsfirmaet er i dag drevet videre af hans søn Kim H. Jacobsen siden 1989. Revisionsfirmaet skiftede i 2014 navn til Revisionsfirmaet Kim Jacobsen ApS.

Ekspertviden og rådgivning i øjenhøjde

Hos Revisionsfirmaet Kim Jacobsen ApS møder vi vores kunder i øjenhøjde – der hvor de har brug for det. Du får den lokale revisor, der er tæt på dig og din virksomhed. Vi skiller os ud på vores høje serviceniveau, kvalitet og rådgivning, samt at vi er et lille revisionsfirma, der altid sættet god tid af til den enkelte kunde. Vores speciale er i små og mellemstore virksomheder.

Vi har kunder i hele landet, men hovedsageligt på Sydfyn og Ærø. Vi har kontor i Vester Skerninge, og i Marstal på Ærø.

Vil du høre nærmere?

Kontakt os i dag på mail kim@arne-jacobsen.dk eller telefon (+45) 25 72 43 20.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 25 72 34 20 eller send en mail til kim@arne-jacobsen.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.